add_filter( 'wp_lazy_loading_enabled', '__return_false' );add_filter( 'elementor_pro/custom_fonts/font_display', function( $current_value, $font_family, $data ) { return 'swap'; }, 10, 3 );add_filter( 'elementor/frontend/print_google_fonts', '__return_false' );define('WP_POST_REVISIONS', 3);
logo iDezign wit

Uniek webdesign

Uniek webdesign, daar ga ik voor! Laat je website opvallen en houd bezoekers vast

Website Mddw

Webdesign meerdan1000woorden.nl

Meerdan1000woorden.nl is de portfoliowebsite van fotografe Froukje Smith. Zij wilde graag een website waarin haar veelzijdigheid duidelijk werd. Een website dus met categorieën en heel veel foto’s.

In overleg met Froukje heb ik  gekozen voor een homepage waarin een duidelijk overzicht te zien is van haar talenten met links naar de verschillende soorten fotografie die vervolgens weer onderverdeeld zijn in voorbeeldcategorieën. Op deze manier was er een duidelijke structuur voor de bezoeker.

Deze duidelijke structuur vind je ook terug aan de achterkant van de site waar ze, in dezelfde indeling, content kan toevoegen of verwijderen.

Website Sybz

Website sybz.nl

De opdracht van Sybz was duidelijk: een opvallende unieke website met veel foto’s en een webshop waar hij zijn overheerlijke producten zou kunnen verkopen. De website moest overzichtelijk zijn, maar de producten hadden prioriteit.

De website van Sybz is eigenlijk een alles in één website want naast alle diensten die hij aanbiedt is het ook nog eens zijn portfolio. Sybz had van tevoren aangegeven dat hij niet heel technisch was dus kan hij op de voorkant van zijn website eigenlijk alles aanpassen.

Omdat Sybz zoveel verschillende dingen aanbiedt heeft hij een dynamisch contactformulier dat zich automatisch aanpast aan de keuzes die gemaakt worden zodat er heel gericht gevraagd kan worden.

De stijl van Sybz.nl is gebaseerd op zijn huisstijl die min of meer toevallig is ontstaan.

Website Annigje

Webdesign annigje.frl

Op de site annigje.frl vind je de mogelijkheid tot pedicure-, massage- en nagelbehandeling.

Annigje wilde graag een aantrekkelijke site in zachte kleuren met als hoofdkleur paars. Ik heb gekozen voor ronde en afgeronde vormen om die zachtheid te accentueren. Verder heb ik de foto’s bewerkt zodat ze aan haar kleurprofiel voldeden. Op de achtergrond van ieder item wordt de sfeer gemaakt met doorzichtige foto’s in paarse pasteltinten.

Ook heb ik een agenda toegevoegd zodat de clientèle via de website kan boeken.

De mobiele versie van de website heb ik vormgegeven als een app waardoor de verschillende items met de duim bereikbaar zijn.

Kansen voor Kinderen

kansenvoorkinderen

Op de website kansenvoorkinderen kunnen de leerlingen van IKC Prins Constantijn zich inschrijven voor de talrijke naschoolse activiteiten. Via de pagina “groepen” kan het kind zijn eigen groep aanklikken en vervolgens een keuze maken uit de, voor hen geregelde, activiteiten. Na het klikken de activiteit van hun keuze zien ze een beschrijving en een opgaveformulier.

Op de achterkant van de site maak ik gebruik van een overzichtelijk dashboard waar activiteiten en foto’s gemakkelijk kunnen worden aangepast. Ook kunnen de opgaven simpel geëxporteerd worden als csv-bestand waardoor in één oogopslag duidelijk wordt hoeveel leerlingen zich hebben opgegeven en wie dat zijn. Ook is er de mogelijkheid om met één klik bepaalde activiteiten te sluiten voor opgave.